Nervil18 16.05.2017 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 Witam, tak jak w temacie czy ktoś może się wypowiedzieć na temat tego środka Dryzone Suchy Mur Icopal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
volviaczek 06.07.2017 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Jeśli chodzi o produkt "suchy mur" to za wcześnie żeby się wypowiedzieć. Na wiosnę chętnie się wypowiem w tym temacie.Aktualnie jestem mocno rozczarowany postawą handlową firmy.Wysyłając zapytanie do przedstawiciela handlowego firmy #ICOPAL otrzymałem szczegółowe wyliczenie ile potrzebuję materiału do wykonania prac.Na wszelki wypadek zamówiłem jedną tubę "suchego muru" mniej.Niestety okazało się, że po zakończeniu prac zostały mi 4 tuby.Produkt nie należy do najtańszych i chciałem zwrócić niewykorzystane sztuki.Co prawda minął termin 14 dni od daty zakupu i firma #ICOPAL nie miała obowiązku przyjęcia zwrotu.Ale za to asertywność ma opanowaną do perfekcji.Zwrot towaru nie został przyjęty.Moja opinie o sklepie #ICOPAL to taka:Sprzedać towaru ile tylko się da wcisnąć klientowi i zapomnieć. Szukać kolejnych.Mam nadzieję, że taka polityk nie jest skutkiem jakości towary i brakiem potencjalnych klientów. Trudno, pozostał duży niesmak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 10.07.2017 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 nom.. dlatego : 1 - Sikamur Injecto Cream .... sika to sika 2 - normalny dystrybutor ktory nie bedzie marudzic w takiej sytuacji 3 - doradztwo w zakresie rozwiazania/wykonania alternatyw tu na forum by fighter1983 dlatego zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts