przemek70 08.09.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Witam, Potrzebny mi dekarz do dachówki cementowej na już Jeżeli ktoś z was z czystym sumieniem może polecić mi kogoś (solidnego i niedrogiego) to byłbym szczęśliwy. Więźba i dom namaka Przemek 0508 064 308 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek70 13.09.2004 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 I co każdy z Was nie zna dobrego i taniego dekarza, wszyscy są niezadowoleni czy też przepłacili? Ratujcie i polećcie kogoś bo z ogłoszenia tonie chcę a ci lepsi na których mam namiar to zajęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek70 14.09.2004 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 No nie wierzę- nikt nie może polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 16.09.2004 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Mogę polecić Ci skład budowlany dachowy, który ma własnych dekarzy. Mi jednego z nich(pan Koprowski) poleciła dziewczyna z forum. Szczegóły na priv. Będzie u nas kładł dach, ale jest dosyć zajęty. Zamówiłam u nich materialy na dach. Solidnie, uczciwie i fachowo. Ten skład to Europol dach z Piaseczna. Mała firma, ale dobra. tel.7502390. Rozmawiałam z jednym gościem, któremu dach też kładł ich dekarz. Jest bardzo zadowolony. Ten dekarz to był z kolei pan Kupidura. Może będą mieli gdzie Cię wcisnąć. Mam nadzieję, że mi dach też zrobią dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts