kamil929 17.05.2017 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2017 Witam Planuję wkrótce budowę budynku gospodarczego na mojej posesji. Najbardziej pasowałoby mi maksymalne zbliżenie do działki rolnej sąsiada. Szukałem w internecie odpowiedzi ale chcę się upewnić, dlatego zwracam się tutaj o pomoc i odpowiedź. 1) Działka sąsiada jest działką rolną. Nigdy nie będzie przekształcona na działkę budowlaną ze względu na wąski wymiar (długa kicha, nie szersza niż 10m).2) Mój planowany budynek gospodarczy miałby styk z działką sąsiada o długości około 5 metrów, ściana nie miałaby okien. Proszę o podanie przepisowej odległości mojego budynku gospodarczego od działki sąsiada. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/229284-budynek-gospodarczy-przy-granicy-dzia%C5%82ki-rolnej/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts