marek231984 17.05.2017 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2017 Witam, Poszukuję jednej firmy, która zrobi mi instalację wodno - kanalizacyją z przydomową oczyszczalnią ścieków, ogrzewanie podłogowe wraz z pompą ciepła PW lub PG, rekuprację.Mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 20.05.2017 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2017 Jest duże prawdopodobieństwo , że takiej firmy nie znajdziesz , która zrobi sama i oczyszczalnie i PC PW.Oczywiście można wykorzystać podwykonawców . Ale jak zrobisz to sam to bedzie taniej. Wykonanie rekuperacji ,PCPW i reszty instalacji w domu to standardowy pakiet firm instalatorskich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aENE 24.05.2017 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Zapraszam do kontaktu. Chętnie pomogę z wyborem firmy instalacyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 07.06.2017 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Witam, Ja zapraszam do kontaktu z partnerami branżowymi firmy Viessmann - zapraszam do danych kontaktowych: TUTAJ Jeśli byłyby jakiekolwiek pytania - służę pomocą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doktorant 08.06.2017 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Napisz do Mariusza Gągały MMklimatyzacja. U mnie robił wsio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts