Zielony Inwestor 18.05.2017 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 (edytowane) Zrezygnowałem z kominka w salonie, kazałem zamurować wejście do komina, zapomniałem o wyczystce, która jest w widocznym miejscu przy wejściu do tegoż salonu. Tynki tuż tuż, zamierzam zamurować wyczystkę i tylko zastanawiam się czy jest sens zostawić jakąś małą rewizję w tym miejscu?np. https://simgo.pl/pl/p/Drzwiczki-rewizyjne-DR-100x100%2C-plastikowe%2C-chrom/226 (Na górze komina na razie kręci się strażak) Edytowane 18 Maja 2017 przez Zielony Inwestor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samotnik 18.05.2017 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Nie ma sensu. Jeśli szczelnie nie zatkasz wylotu komina, to z wyczystką lub bez i tak będziesz miał problem. Kluczowe jest zatem zatkanie tego, co na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts