bodosz 21.05.2017 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Witam.Będę stawiał ogrodzenie z bloczków. Zakupiłem bloczki z firmy Joniec model Roma.Nikt mi nie mówił przy zakupie że poszczególne warstwy klej się do siebie klejem który mają w ofercie. Jutro zaczynam montaż i muszę coś zakupić. W ich opisie jest że jest to klej jednoskladnikowy poliuretanowy.Nic więcej. Czym można to zastąpić np. z oferty soudal?Niektórzy mówią aby zwykłym montażowym, inni że silikonem. Bloczki będę i tak zalewal betonem. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 21.05.2017 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Jońca klei się kleje-uszczelniaczem PU40, mi wystawkę kleili Sikaflex-em.Można silikonem ale Sikaflex nadaje się do tego idealnie(można też tańszym zamiennikiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts