safilo 22.05.2017 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Witam Jestem w trakcie remontu (mieszkanie w kamienicy). Niestety ze względów zdrowotnych nie mogłem przez parę dni pilnować co fachowcy tam robią.Jak się okazało, puścili całą instalację pomiędzy starym a nowym podwieszanym sufitem. Teraz mam problem czy reklamować tak wykonaną pracę i upierać się by zeszli z rurami w dól do podłogi? Naczytałem się trochę i nie widzę nigdzie odpowietrzników - upierają się bym zamontował na piecu. Proszę o informacje co powinienem zrobić w tej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NC_PC 23.05.2017 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Witam Jestem w trakcie remontu (mieszkanie w kamienicy). Niestety ze względów zdrowotnych nie mogłem przez parę dni pilnować co fachowcy tam robią. Jak się okazało, puścili całą instalację pomiędzy starym a nowym podwieszanym sufitem. Teraz mam problem czy reklamować tak wykonaną pracę i upierać się by zeszli z rurami w dól do podłogi? Naczytałem się trochę i nie widzę nigdzie odpowietrzników - upierają się bym zamontował na piecu. Proszę o informacje co powinienem zrobić w tej sytuacji. jak masz układ otwarty to może się zapowietrzać i będzie problem, bo woda będzie odparowywać. Jak układ zamknięty to jak się odpowietrzy raz to powinno być ok, Tylko pytanie czy da się odpowietrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gersik 23.05.2017 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Odpowietrzniki muszą być w najwyższych punktach. Nie ma znaczenia czy układ otwarty czy zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 23.05.2017 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 A co za różnica czy górą czy dołem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts