szczupakq 23.05.2017 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Witam serdecznie. Mam pytanie do mądrzejszych ode mnie. Mam problem z montażem anteny sat nie mam do czego jej zamontować. Dekarz zaproponował mi abym zamontował do deski czołowej. Twierdzi że już tak parę razy montował i reklamacji nie było. W moim przypadku był by to taki uchwyt: W miejscach zaznaczonych na czerwono uchwyt trzymał by się do deski i wiązara pozostałe 2 tylko do deski czołowej. Jak uważacie będzie to się dobrze trzymać czy nie bardzo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 23.05.2017 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 A nie możesz do krokwi? Przecież są uchwyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczupakq 24.05.2017 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 A nie możesz do krokwi? Przecież są uchwyty? Domek to parterowka. Okap ma 80cm więc elewacja odpada. A krowie nigdzie nie wystają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts