Adaxis 24.05.2017 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Mam Bras Turmalin i dachówkę-grzybek do napowietrzania kanalizacji. Po zmianach w aranż. łazienki jest konieczność zmiany położenia tego grzybka -czy się to da zrobić?Dachówka jak dachówka, ale rozumiem, że trzeba koniecznie zakleić dobrze dziurę w membranie -proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esteta 2 24.05.2017 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Oczywiście, z tej samej membrany wyciąć kwadratową łatę i zakleić nią dziurę używając do tego celu specjalnej taśmy do naprawy membran dachowych. Są dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adaxis 25.05.2017 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Dzięki esteta 2 -ale w miejscu pierwotnego położenia grzybka mam już od dołu ocieplenie, więc czy dobrze myślę, że trzeba zdjąć dachówkę z grzybem od góry (z dachu), i z dachu zakleić od góry dziurę, następnie położyć zwykłą dachówkę -czy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esteta 2 25.05.2017 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Tak, dobrze myślisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 25.05.2017 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Jak uda się podejść folią pod wyższy pas folii to będzie najbezpieczniej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts