kasiamirek1719513701 25.05.2017 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Witam, Przygotowuje się do zakupy tego cudownego psa, kojec jest w trakcie budowy. Bedzie naprawdę duży, bo bedzie miał 80m2. A w nim piękną dużą budę. Dodatkowo pod moja obecność w domu bedzie miał spory teren trawniku do wylatania się do tego będę łączył spacery do pobliskiego lasu. Pieski z hodowli bedą do odebrania w połowie czerwca. Proszę mi powiedzieć, kiedy taki szczeniaczek będzie gotowy, aby samemu zostać w kojcu, który jest tuż za oknem pod moja sypialnia. Planuje około miesiąca przywiązać go do siebie i rodziny, wówczas mieszkał by w domu a wszelkie z nim zabawy przeprowadzał bym właśnie w jego przyszłym domu. Czy po miesiącu taka psina była by gotowa aby samemu tam zamieszkać? Mieszkanie dla tak dużego psa to była by męka, a docelowe miejsce bedzie naprawde świetnie urządzone i spore. Proszę o sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judytaa 16.07.2017 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 3-4 miesiąc możesz go spokojnie zacząć zostawiać w kojcu ale nie na całe dzień(np jak idziesz do pracy to niech tam jest) bo musi przede wszystkim przyzwyczaić i pokochać rodzinę i systematycznie coraz dłużej niech tam będzie aż w końcu na cały noc/dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa19 17.07.2017 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Mieszkanie dla tak dużego psa to była by męka, a docelowe miejsce bedzie naprawde świetnie urządzone i spore.. Rozumiem, że masz mniejsze mieszkanie niż 80m kw.? Trochę się dziwię, że hodowca sprzedaje takiego psa do kojca. To są psy pasterskie, one muszą być blisko swojego "stada". Dlaczego kupujesz takiego psa, skoro będzie siedział w kojcu? One chcą być blisko ludzi. Czemu nie może biegać swobodnie po podwórku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hamstergong 13.10.2017 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Jeżeli nie masz innego wyjścia to kup duży kojec, ale taki piec potrzebuje ruchu i towarzystwa, nie wiem czy będzie szczęśliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts