Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kotły na pellet Edilkamin

Recommended Posts

• Odpowiedzi 328
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No jasne że Laguna za te oczy ogniste... ;) A tak serio, "red" dobry i Laguna też dobra "działa jak ta lala". ściągnij z neta specyfikacje (jednego i drugiego) tam jeż jest sporo info. poczytaj dopytaj i "bedzie pan zadowolony", dowiesz się co obsługuje a czego nie.

Chyba że ma być na grubo to WINDHAGER BioWIN... i napewno tyle $$ co 2 laguny ;) hihih Ale jest PRE$TIŻ ?

A może naprawdę lubisz "siedzieć przy ustawieniach pieca" i wprowadzać swoje parametry... to nie napisze z jakiego kraju są najlepsze... ;) :wtf:

RED też kiedyś był mało znany w PL a Edilkamin to nie jest jakiś NO NAME... Ja też miałem wiele obaw, bo włoskie ... a jak chu... będzie ?

Moim zdaniem Laguna to bardzo dobry peleciak i to co robi sam(a) a nie my (czyszczenie) to w tej cenie będzie ciężko... Ale to moje zdanie cebulaka co ma piec na pelet pierwszą zimę . hihih

Ale są i tacy co mówią że bida ta laguna...

A i jeszcze jedno, menu nie po PL :( i tylko 4 wory na raz łyka;) że peletu ... a nie inne wory... ;)

Zainteresowałem się laguną i red selecta bo są zgrabne ładne mają dobre opinie łatwa obsługa itd. i cena też ok. Zapytalem sie czym steruje laguna bo czytajac opisy krajowych peleciakow na sterowaniu plum lub tech mozna przeczytac : ,,Regulator obsługuje w standardzie 2 obiegi C.O z zaworami mieszającymi + pompę C.W.U +pompę kotłową. " W opisie laguny tego nie znalazłem więc próbuje się dowiedzieć czy kotłownia z laguna tego nie potrzebuje co trzeba zakupić żeby laguna to obsługiwał itd. pytam bo się nie znam i nie wiem. Hej.