Patrycja 08.09.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Mam następujący problem, w 2000 r. dostałam pozwolenie na rozbudowę i nadbudowę domu jednorodzinnego, który jest już użytkowany od 40 lat. Czy teraz po zakończeniu tej rozbudowy z nadbudową składając zawiadomienie o zakończeniu budowy (w pozwoleniu nie było obowiązku ubiegania się o pozwolenie na użytkowanie) powinnam składać te wszystkie odbiory służb gazowych, kominiarskich i wszystkich innych. Proszę pomóżcie. Dodam, że pozwolenie na użytkowanie (czyli w tym przypadku niezgłoszenie sprzeciwu) jest mi potrzebne dla banku i dobrze by było, gdyby udało się to w miarę szybko załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przem1 13.09.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Też mam podobną sytuację - w domu który buduję już od ponad siedmiu lat mam meldunek (dom jest rozbudowywany). Czy aby skończyć tylko część muszę gdzieś to zgłaszać czy po prostu mogę zasiedlić 1 nowy pokój? Mam podpisaną umowę z wodociągami i energetyką więc czy muszę coś jeszcze załatwiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts