pablo__88 25.05.2017 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Witam, czy ktoś miał styczność z tą dachówka..chce pokryć nią dach oglądałem ja w sklepie i mam mały dylemant ponieważ powłoka nie wygladała jakos specjalnie jak najzwyklejsza w brass betonowej(troszke chropowata powiechrznia)Czy to moze taka partia??W gre wchodzi jeszcze braas baltycka ale ładniejsza dla mnie bedzie reviva czy ma jakies wady?, dlaczego ta dachówka jest tak zadko spotykana? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 25.05.2017 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 ...dlaczego ta dachówka jest tak zadko spotykana? Bo to imitacja karpiówki więc lepiej położyć karpiówkę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo__88 26.05.2017 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Bo to imitacja karpiówki więc lepiej położyć karpiówkę. Pozdrawiam. Tak ale jaka roznica w cenie materialu i robocizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 26.05.2017 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 No jak imitacja to imitacja. To samo jest z "klikiem" znacznie tańszy od rąbka tradycyjnego a gont bitumiczny znacznie tańszy od łupka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts