hubi1212 27.05.2017 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 Witam Serdecznie. Kupiłem zapuszczone mieszkanie 58 m2 , wielka płyta z lat 80. Wszystko do wymiany - stolarka , elektryka , hydraulika.. Jestem po zdzieraniu farb i zburzeniu dwóch ścianek działowych - jedna w WC , druga w salonie. Teraz będę robił elektrykę - brudy w ścianach i posadzce , następnie hydraulika (woda , ogrzewania nie mogę przerabiać). Nie wiem co mam zrobić ze ścianami po instalacjach , czym zakryć bruzdy? Czy na te ściany trzeba nałożyć nowy tynk czy jakieś gładzie? Chciałbym je wyprostować oraz zrobić wszystko porządnie bez tzw. lipy. Prośba o poradę. Poniżej przedstawiam kilka zdjęć przed zdjęciem farb i po zdjęciu. Praktycznie ciężko więcej zeskrobać ze ścian - próby szpachlami / żyrafą itp. Czy tyle wystarczy czy jeszcze trzeba coś zeskrobać? Z góry Dziękuję za odpowiedź Hubert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubi1212 27.05.2017 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 następne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts