Peru 27.05.2017 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 Hej, mam problem z dachem na budynku gospodarczym. Problem przeciekania pojawił się dopiero w tym roku na wiosnę. Dawno nikt tam nie zaglądał; ja zrobiłam to dzisiaj i trochę się martwię. Przyznam, że jestem zielona w temacie konserwacji dachów, także chciałabym uzyskać pomoc od Was. Przecieka tymi śrubami mocującymi. Problemem jest też rdza jak widać na zdjęciu. Co mogę na to poradzić? Byłabym wdzięczna za wskazówki czy wskazania na sprawdzone produkty. Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 29.05.2017 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Prawdopodobnie to są gwoździe. Trzeba je wyjąć i dać farmery 70. Na rdzę polrust i farba. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peru 30.05.2017 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts