fundak 28.05.2017 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 Witam,Mam pytanie na które nie udało mi się nigdzie znaleźć odpowiedzi. Czy przy ogrzewaniu podłogowym izolować w otulinie części tranzytowe? I potem zostawiać nie izolowane już w samej strefie płyt grzewczych? Dwie strefy mam oddalone o około 10 m od rozdzielacza, a jedną o 15, gdzie tranzyt będzie biegł wzdłuż innej strefy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 28.05.2017 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 Powinno się izolować gdyż liczy się temp zasilania dla danej strefy grzewczej i nie liczy się spadku temp na dojściu a na 15 m może być już np 1 lub 2 stopnie mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fundak 28.05.2017 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 Super, wielkie dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts