Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

architekt sie obrazil ??

kasiontko

Recommended Posts

osowa !

zawal nie...ale..szkoda pisac..architekt nadal nie zrobil mi projektu takiego z wszystkim,wobec tego budowlancy nie moga zrobic dokladnej wyceny,na moje prosby i ponaglenia zrobila mi jedna firma tak z grubsza

i wyszlo im 60 000 zl za stan surowy z dachem ,ale juz np.bez okien

Rece mi opadly i odechcialo mi sie tej budowy....

kiedy przyprowadzilam architekta z tym jego kumplem od wyliczen przed zakupem domu i pytalam ile bede musiala wydac na przebudowe tego domu i mniej wiecej wszystko juz bylo wiadomo ,ile bedzie roboty i o ile powiekszamy to wycenili mi to na 150 do 200 tysiecy......bylo to dla mnie do przyjecia ....

teraz rece mi troche opadaja....

ogolnie to firmy sie nie pchaja mi na ta budowe :cry:

zostawilam papiery do wyceny jeszcze w dwoch i cisza....

staram sie podchodzic do tego z rezerwa,ale ciezko,co tu bede gadac,tyle czekalismy na ten dom-diabli mnie biora ze fachowcy mnie tak traktuja

wczoraj wieczorem moja corka przyleciala do mnie z katalogiem wykanczanie wnetrz....

schody jej sie spodobaly :wink: marchewki !!! :D

jak tak dalej pojdzie to bedziemy na betonie przez najblizszych pare lat koczowac .....

aa..i jeszce jedno...

jestem troche rozczarowana salonem muratora,dzwonilam tam ,rozmawialam z panienka o moich problemach ,poweidzialam ze chetnie zaplace za konsultacje jakiegos architekta z zewnatzr,ten moj troche pierdolowaty....zapisala telefon i nikt sie nie odezwal,chociaz obiecala..... :cry: