MarzenaTG 29.05.2017 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Pomocy! Facet wypłytkował mi kotłownię. Umówiłam się z nim na cenę 1300 zł. Miał sam kupić klej. Teraz, doliczył mi 200 zł za równanie ścian, do tego 10 worków kleju. Czy jest to możliwe, aby na pomieszczenie 4 metry kwadratowe, wysokość ok 2,7 m poszło tyle kleju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Busters 29.05.2017 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Jesli rownal sciany to wszystko jest mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 29.05.2017 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 równanie scian i wszystkie dodatkowe koszty powinien uzgodnic przed robotą. Facet wypłytkował mi kotłownię. Umówiłam się z nim na cenę 1300 zł. Miał sam kupić klej. tu się umówił na konkretna kwotę, wiec nie powinnaś zapłacić ani grosza więcej. To, ze on sobie dolicza dodatkowe rzeczy, to Ciebie nie obchodzi. Był, widział, wycenił. Koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojdom1 29.05.2017 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 równanie scian i wszystkie dodatkowe koszty powinien uzgodnic przed robotą. tu się umówił na konkretna kwotę, wiec nie powinnaś zapłacić ani grosza więcej. To, ze on sobie dolicza dodatkowe rzeczy, to Ciebie nie obchodzi. Był, widział, wycenił. Koniec. Dokładnie, jak nie uzgodnił z Tobą to jego problem, powinien Cię poinformować o dodatkowych kosztach jak już wcześniej mieliście ustaloną cenę za usługę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts