kasiontko 08.09.2004 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 co sadzicie o ogrzewaniu kominkiem zarowno pomieszczn jak i wody?czy to dobry pomysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiontko 09.09.2004 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 no to sama sobie odpowiem rozmawialam na ten temat z paru osobami i wyglada na to że za tym rozwiazaniem jest tylko czlowiek ktory te kominki wykonuje... reszta kazala mi zapomniec o tym spodobie ogrzewania podstawowego domu i wody,poradzono mi kominek zwyczajny powietrzny na dogrzewanie i dla przyjemnosci..... ale jeszcze pare osob zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocny 17.09.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 może troszkę póżno na odpowiedż, ale zawsze ;kominek to przejemne z pożytecznym, natomiast dużo funkcji to kłopot i utrapienie ponieważ jest potrzeba pilnowania ciągłego ognia a więc pewnien reżim , którego każdy ma dość w pracy itd., na reszt e odpowiedz sobie samchcesz to poszukaj w moich postach jak ja poszedłem daleko.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiontko 18.09.2004 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 wcale nie za pozno,poniewaz jestem na etapie projektu przebudowy,kwestia ogrzewania jeszcze jest otwarta...w kazdej wolnej chwili czytam wasze dzienniki i wczesniejsze rady..glupio mi zadawac nowe pytanie na kazdy temat jaki przyjdzie mi do glowy,ale czasem nie potrafie znalezc w archiwum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.09.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 Odnajdź wszystkie wątki o kominkach z płaszczem wodnym, bylo tego sporo na forum. Da Ci to pewien pogląd na problem, a potem pytaj - z chęcią odpowiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 19.09.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 Proponuje kominek wodno-powierzny ogrzewajacy wode lub powietrze w sposób wygodny w danym momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts