avatarusswtor 29.05.2017 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 WitamMam dom z prostym dachem, który obecnie jest odeskowany i na nim mam 1 warstwę papy podkładowej.Teraz ocieplam dom grafitowym styropianem 15 i chce się zabierać za dach.Jednak koleś od dachów mi trochę zburzył koncepcję. Powiedział mi że nie jest pewny czy można użyć pianki do ocieplania dachu na którym jest papa a na niech ma być jeszcze styropian i znowu papa.Mówił że będzie problem z oddychaniem tego i mogą być problemy z pleśnią.Nie był pewny, więc piszę tutaj,co radzicie zrobić? Zależało mi na piance bo to rozwiązanie i łatwiejsze w aplikacji i w teorii lepsze parametrami. Teraz jednak zgłupiałem,Będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojdom1 29.05.2017 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Ja stosowałem pianę PUR Quad Foam 500 i jest super, o oddychalność się nie martw. Rozumiem, że masz wypłytowany dach na nim papę, chcesz jeszcze dać na tę papę styropian i znowu papę czy ja źle rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avatarusswtor 29.05.2017 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Sry zamieszkałem. Teraz mam deski a na to papa podkładowa. Na to będą będą jeszcze 2 warstwy papy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts