okobar 23.06.2017 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Jeden Jasiek napisał, co i jak. czuję się niewidzialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garażowiec1719514970 23.06.2017 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 No nie jeden. Ale jakoś dziwnie inni co kupili tanio nie mogą powiedzieć skąd. Może bez faktury? Jeden Jasiek napisał, co i jak. Ale jasiek podał przykłąd polskiego producenta PC .A skoro to producent , to ileś na rynek tych pc wypuszcza , czyli ileś tam tanich pc na rynku funkcjonuje . Jakbyś uważniej śledził forum bez trudu znajdziesz więcej forumowiczów z pc gruntowym za b. przyzwoite pieniądze .Z fakturami i kartami gwarancyjnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 23.06.2017 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Ale jasiek podał przykłąd polskiego producenta PC .A skoro to producent , to ileś na rynek tych pc wypuszcza , czyli ileś tam tanich pc na rynku funkcjonuje . Jakbyś uważniej śledził forum bez trudu znajdziesz więcej forumowiczów z pc gruntowym za b. przyzwoite pieniądze .Z fakturami i kartami gwarancyjnymi. Śledzę uważnie i przypominam, że mówimy o użytkownikach tego forum, a nie wszystkich klientach polskiego producenta. Wiem, że jest więcej niż jeden użytkownik takie PC za ~30k czy < 30k. Wiem też, że nie zawsze udaje się dowiedzieć szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 24.06.2017 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 widzę że dalej jestem niewidzialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garażowiec1719514970 24.06.2017 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 widzę że dalej jestem niewidzialny No nie Ty jeden Liwko , Pyxis i JA też jesteśmy niewidzialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts