janekdarf456 30.05.2017 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Jakie badania powinien posiadac ekogroszek żeby uznac ze jest faktycznie przebadany, a dane na opakowaniu zgodne z zwartoscia? Jakie informacje powinny być wogole na opkowaniu ? Wartość opalowa, moc spalania – w tej kwesti dostrzegam chaos i jakos mam ograniczone zaufanie do tego co nam marketing weglowy serwuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maurosy 07.06.2017 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 powinna mieć certygikat jakości naprzyklad od instytutu górnictwa w Katowicach. Nie wiem jak inni sprzedający wegla a ja akurat na własnej skorze – dosłownie zima i teraz kiedy grzeje wode przekonuje się się ze jest rzetelna firma w naszy kraju. To co na opkowaniu to samo w worku czyli wysokolaoryczny do 28 mj/kg ekogroszek, odkamieniony, przesiany bez mialu, bardzoekonomicznie się spala – sztygar wegiel najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts