miuzziker 30.05.2017 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Tak jak w temacie. Chcę zrobić taras drewniany i zastanawiam się pomiędzy deskami z modrzewia krajowego klasa a/b lub taras wykonany z akacji. Jaki drewno jest lepsze na taras? Taras będzie miał powierzchnię 35m2. Taras będzie nie zadaszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 13.07.2017 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Obawiam się, że i sosna i modrzew są to za miękkie gatunki drewna na taras. Najlepszym materiałem jest drewno egzotyczne, systematycznie pielęgnowane posłuży na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 13.07.2017 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Modrzew za miękki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 13.07.2017 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Tak jak w temacie. Chcę zrobić taras drewniany i zastanawiam się pomiędzy deskami z modrzewia krajowego klasa a/b lub taras wykonany z akacji. Jaki drewno jest lepsze na taras? Taras będzie miał powierzchnię 35m2. Taras będzie nie zadaszony. Zwróć uwagę na komfort dotyku bosą stopą, o ile będziesz w ten sposób, chociaż sporadycznie, swój taras użytkował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts