moby666 01.06.2017 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Witam, jestem w trakcie montażu kuchni. Do pełni szczęścia brakuje jeszcze blatow. Problem mam taki, ze ściany nie mają katow prostych. Długość jednego blatu to 180 cm. Szczelina między blatem A ściana na końcu jego długości to 15 mm. Wiem, ze listwa zalatwilaby sprawę, Ale chcialbym zmontowac to na styk i wykonczy silikonem. Teraz nie wiem, czy wysrodkowac to jakoś i wtedy próbować położyć silikon, czy podkuc sciane.Może ktoś ma jakiś pomysł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 01.06.2017 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Osobiście podkuł bym ścianę albo dopasował blat. Uszczelnianie takiej szczeliny silikonem nie wyjdzie estetycznie. Lepiej wpuścić blat w ścianę i zagipsować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
władzio77 02.06.2017 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 Ja bym proponował przyciąć blat o te 15 mm ewentualnie przyciąć ten krótszy bok o ile jest jakiś zapas, będzie mniej cięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts