Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

Poszukuje pilarki do drobnych prac przydomowych typu poszerzyć altankę itp drobne roboty. Jestem w tych sprawach laikiem i nie potrzebuję nie wiadomo czego ale też nie chcę utopić kasy w bublu. Na pewno:

Dobrej marki

Sieciowa

Budżet 400 jak można coś wystarczająco dobrego to niżej

Fajnie jak by miała

tak jak w boschu zielonym prowadnicę

uchwyt ergonomiczny przód tył

wylot do zamocowania worka

Gość Konto usunięte_1*
Nie znam się zbytnio ale jak kupowałem to facet bardzo polecał Bułgarską tylko jutro sprawdzę nazwę bo nie pamiętam ale podobno bije na głowę boscha i inne w swojej cenie , mam ją dwa lata i pocięła już całą podłogę z legarami ok 100m2 , cały dach ok 160m2 ze 20 okien kilkanaście drzwi z ościeżnicami grubymi na 5cm i milion innych , nie do zajechania , jutro podam nazwę , koszt albo 250 albo 350 zł bo dużo wtedy sprzętu kupowałem i ta pamięć

Gość Konto usunięte_1*
Nie dało mi to spokoju i musiałem iść do garażu , ona nazywa się SPARKY ma regulację głębokości oraz skosu i tarczę coś 200 ale reszta starte i nie wiem czy 202 czy więcej

• 1 month później...
Polecamy Bosch GKS 165 o mocy 1100W. Kompaktowa, wygodna pilarka z możliwością podłączenia worka na pył lub odkurzacza (których stosowanie znacząco wpływa na jakość i wygodę pracy). Alternatywą jest nieco droższa, ale mocniejsza GKS 65 w pełni kompatybilna z nowym systemem. prowadnic szynowych FSN oraz z prowadnicami innych producentów.

• 4 months później...