CityMatic 11.01.2018 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Nowy model robi wrażenie, może zmieniając auto lepiej pozostań przy Hani? Jak wrażenia po pierwszym roku jazdy? Dla mnie.....wrażenie na 5, duże, przestronne auto ale przewidywalne, napęd 4x4 dla mnie ok chociaż to nie terenówka po błocie w terenie jeździ się super. Z przyczepą słaby silnik wymaga redukcji przy pokonywaniu wzniesień czy wyprzedzaniu. Hamulce na 5 zawieszenie na 4, wykonanie wnętrza na 4 silnik na 5,wygląd wg gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 11.01.2018 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Gdziekolwiek się nie spytam mechanika, czy to w kraju czy też za granicą- jakie auto kupić? Padają nazwy dwóch marek, obie z kraju kwitnącej wiśni. Więc ja konsekwentnie pozostanę przy Hani. Od jakiegoś czasu obserwuję rynek niemiecki aut nowych i używanych. Akurat teraz po nowym roku, a przed wprowadzeniem na rynek nowej wersji CR-V ceny obecnej wersji pomału spadają. Myślę, że około kwietnia owy spadek wartości będzie bardziej zauważalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 11.01.2018 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Ja kupiłem sugerując się czymś innym....... mam kosiarkę, glebogryzarkę, wertykulator i agregat Hani. Niektóry sprzęt już ponad 15lat i nic się nie dzieje wcześniej był też motocykl ale tylko 2 lata więc tu się nie wypowiem. Jak kupowałem to też brałem pod uwagę Rav 4 ale po ja dach próbnych wybrałem CRV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 11.01.2018 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Ja kupiłem sugerując się czymś innym....... mam kosiarkę, glebogryzarkę, wertykulator i agregat Hani. Niektóry sprzęt już ponad 15lat i nic się nie dzieje wcześniej był też motocykl ale tylko 2 lata więc tu się nie wypowiem. Jak kupowałem to też brałem pod uwagę Rav 4 ale po ja dach próbnych wybrałem CRV Dobrze wiedzieć, stoję przed zakupem kosiarki, dobry agregat też by się przydał. Skoro Ciebie nie zawiodły to i mnie nie powinny. W wolnej chwili mógłbyś podrzucić mi, może być na priv modele tego sprzętu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 11.01.2018 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Dobrze wiedzieć, stoję przed zakupem kosiarki, dobry agregat też by się przydał. Skoro Ciebie nie zawiodły to i mnie nie powinny. W wolnej chwili mógłbyś podrzucić mi, może być na priv modele tego sprzętu? Tak jak pisałem, mam agregat Em 30, a kosiarkę hrx 537, glebogryzarka to fg200. Specjalnie poszedłem do garażu aby potwierdzić Widziałem też większą hondę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 11.01.2018 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 No ale te drobne rzeczy to pewnie już robią w Chrl a nie w JP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 11.01.2018 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Auta Hondy skladane są w Anglii. Toyota, Mitsubishi w Japoni. Kosiarki najprawdopodobniej w ChRL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 11.01.2018 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 No właśnie , jako wędkarz też chętnie brałem Japońskie kolowrotki a niedawno kupiłem od ryobi i okazały się Chrl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 12.01.2018 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 No właśnie , jako wędkarz też chętnie brałem Japońskie kolowrotki a niedawno kupiłem od ryobi i okazały się Chrl Od wielu, wielu lat kołowrotki Ryobi nie są produkowane w Japonii. To już wspomnienie. Tylko najdroższe modele np. Shimano to JDM. A propos wędkarstwa, stosujesz C&R, czy C&WŁEB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.01.2018 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 20-cia lat minęło jak jeden dzień żadnch problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 14.01.2018 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Piękny egzemplarz.Miejmy nadzieję, że obecne egzemplarze będą tak samo niezawodne. Chociaż wątpię by któryś ze współczesnych egzemplarzy mógł przejeździć 20 lat bez większych awarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz05 14.01.2018 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 (edytowane) Piękny egzemplarz. Miejmy nadzieję, że obecne egzemplarze będą tak samo niezawodne. Chociaż wątpię by któryś ze współczesnych egzemplarzy mógł przejeździć 20 lat bez większych awarii. Już tak różowo nie będzie, plastykowe zaczepy zamiast śrubek, luty bezołowiowe w elektronice (zimne luty),chore normy emisji spalin które zmuszają producentów do oszustw,coraz mniej ocynku coraz więcej ekologicznego plastyku który sam będzie ulegał biodegradacji,cięcie kosztów przy produkcji,obecne auta to składaki nawet Hondy ale na tle konkurencji jeszcze dobrze wypadają. Edytowane 14 Stycznia 2018 przez mariusz05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.01.2018 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 (edytowane) Piękny egzemplarz. Miejmy nadzieję, że obecne egzemplarze będą tak samo niezawodne. Chociaż wątpię by któryś ze współczesnych egzemplarzy mógł przejeździć 20 lat bez większych awarii.Być może dlatego, że przez 16 lat użytkowała go żona (i córka) a przez ostatnie 4 ja jeżdżę nim tylko do pracy Edytowane 15 Stycznia 2018 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 19.01.2018 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Dla zainteresowanych forum CR-V: http://crv-team.pl/index.php Edytowane 19 Stycznia 2018 przez Tomaszs131 Literówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 25.01.2018 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 CityMatic patrząc na zdjęcie Twojej Hani to można wywnioskować, że masz wersję Lifestyle, masz może ksenony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 04.02.2018 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 04.02.2018 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Tomasz, widziałeś Toyoty w Fukiszimie, a ja tak.... Ok 15tyś. szt różnych modeli. Myślisz, że je utylizowali? O częściach które były w magazynach nie wspomnę, a teraz co się tam dzieje?totalna blokada medialna. Nie mam nic do Japonii ani Anglii ale agregat mam z Koki w Japoni, a kosiarkę z Węgier.Niezależnie co napiszesz jest to Honda działa już lata i zapewne podziała jeszcze troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 04.02.2018 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 W połowie miesiąca będę już śmigał swoją Hanią w automacie. Dwuletnia, zawsze lepsza taka niż żadna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 04.02.2018 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Na pewno będziecie zadowoleni, ja przez ok miesiąc po nawał możliwości auta, a nie ukrywam, że po dwóch latach potrafi mnie zaskoczyć jakimś zachowaniem lub funkcją.... ostatnio przy cofania bawiłem się lusterka i aby widzieć co się dzieje w okolicy kół, gdy tak manewrowałem przód i tył lusterka składały i rozkładały się automatycznie by pokazywać mi ten obszar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 04.02.2018 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 (edytowane) Dzięki, auto ma wszystko czego chcieliśmy oprócz nieszczęsnego Connect+. Wracając do Twojego postu o Toyocie, to ze względu na gabaryty auta w ogóle nie brałem jej pod uwagę. Jestem dosyć dużym facetem i w Hani czuję się o wiele swobodniej. Sorki, że się pytam ale czy dostałeś ode mnie wiadomość na priv? Edytowane 4 Lutego 2018 przez Tomaszs131 Zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts