tomekwa 03.07.2017 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 (edytowane) Dimplex LAK 14 ITR 14KW z 300l Galmet maxi CWU, bufor (nie wiem po co) , wszystkie potrzebne elementy kotłowni i instalacja za 38000. Jak dla mnie baaaardzo dużo . Odradzono klimakonwektory - brak możliwości chłodzenia ponieważ została użyta standardowa otulina i przy chłodzeniu występowałoby skraplanie. Chyba będę szedł w stronę peleciaka Edytowane 3 Lipca 2017 przez tomekwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 05.07.2017 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Otrzymałem info o nowej wypowiedzi, wchodzę a nic nie ma. Ktoś usuną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 21.07.2017 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 No jak zwykle pojawia się nasze polskie piekiełko. Jeden z sąsiadów powiedział "Nie", żadnych argumentów, nie, bo nie... Podobno w przyszłym roku PEC ma zrobić węzeł w kamienicy. Instalować pellet czy na przeczekanie kocioł elektryczny? Może jakiś rozsądny kocioł elektryczny 12-15KW, ale wtedy bez sensu instalować klima-konwektory . A może na złość wyremontować, podpiąć kocioł elektryczny i zakwaterować 10 Ukraińców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts