Plastik 09.09.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 czy ktoś już wcześniej montował płyty karon gips na sufit, chodzi mi o klejenie bezpośrenio do sufitu a nie o sufit podwieszany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chechlak 09.09.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Zawsze jest to sufit podwieszany. Płyt nie klei się do sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanadyjczyk 10.09.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Zawsze jest to sufit podwieszany. Płyt nie klei się do sufitu. Racja, nie wolno kleić płyt do sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan Przestrzelski 15.01.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Zawsze jest to sufit podwieszany. Płyt nie klei się do sufitu. Racja, nie wolno kleić płyt do sufitu. Wszystko można zrobić ale poco tracić czas(leon chciał wylać sufit na płycie). Podobnie jak jemu dadzę nie podwieszać sufitu lecz przykręcić płyty do umocowanych na kołki drewnianych listew-bardzo łatwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek T 15.01.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Ja też nie słyszałem by ktoś kleił płyty do sufitu choć fizycznie jest to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts