pawelpol 04.06.2017 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Witam. Planuje zakup szamba zwykłego betonowego ok.10 m3 i mam pytanie. W okolicy tak żeby podjechać zobaczyć nie ma nic.. Tylko zamówienie z neta wchodzi w gre z dostawą hds .jak tak dzwonie i się orientuje to ceny są od 2 do 4 tys. Każdy zazwyczaj beton b15 b20 pomalowane na czarno i z pokrywa i studzienką..na co zwrocic wg. Was uwagę szczególną przy zakupie? Co jeszcze może byc istotne? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 05.06.2017 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Jeżeli wody gruntowe masz na głębokości przynajmniej 2 metry to bierz szamba z Radomia. Są najbardziej ekonomiczne. Wybierać będziesz raz na rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oloksyk 08.06.2017 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Zdecydowałeś się już na coś? Też szukam i ciężko wybrać, myślę nad betonex... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia EXPERT 01.03.2019 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Witam Zapraszam do nas na zakupy! Z przyjemnością zrealizujemy dla Państwa takie zamówienie. Jeśli potrzebujecie pomocy w wyborze optymalnego rozwiązania to zapraszam do kontaktu telefonicznego z ekspertem firmy IRPOL: +48 515 594 044. Jesteśmy producentem szamb i oferujemy świetne ceny zbiorników - proszę sprawdzić promocyjne ceny szamb na rok 2019. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszek 21.10.2019 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2019 Zdecydowałeś się już na coś? Też szukam i ciężko wybrać, myślę nad betonex... Szczerze nie polecam tej firmy. W moim przypadku w momencie pojawienia się komplikacji z powodu nie kompetentnego personelu i braku udzielenia kompletnych informacji odnośnie przygotowania terenu. Zostałem sam z dodatkowymi kosztami-nasyp ziemi, ponowna niwelacja terenu, ponowny przyjazd transportu- koszt w dzień przyjazdu wzrósł o 100 %. Odniosłem wrażenie że dyspozycja na każdym kroku chce oszukac klienta na swoją korzyść, dlatego też szczerze odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts