Gwizdki 09.09.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 mam pytanie, pewnie i głupie, no ale... Czy stawia się tylko wódkę czy też należy przygotować coś jeszcze (grill, ogórki itp.). No i jeszcze jedno: czy na popijawę udaje sie tylko mąż (no wiecie-męska impreza )? Jak to wyglądało u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damis 09.09.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Kupiłem skrzynkę wódki, załatwiłem świniaka, żurek i tp. rzeczy, kosztowało mnie to około 700 PLN, Na imprezie bawili się wykonawcy, rodzice, teście, szwagier, przedstawiciel hurtowni w której się zaopatruję (łącznie około 15 osób) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PAJONK 09.09.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 postawiłem pare flaszek wódki i to pod koniec dniówki - żeby sie na budowie nie pozabijali - ewentualnie można rozpalić grilla. 700 PLN ??? - według mnie to za dużo - chyba że robocizna była za darmo.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 09.09.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 my kupiliśmy skrzynkę piwa, do tego upiekłam ciasteczka na słono, kiełbaski na ognisko, przywieźliśmy dzieci... i co? ekipta tak się spieszyła do domu, że w w pięć minut wypili po butelce piwa, wtrząchnęli wszystkie ciastka, zebrali się do wozu i tyle ich widzieliśmy . Ognisko i kiełbaski piekliśmy we własnym rodzinnym gronie. Pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 09.09.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 u nas wiecha była w styczniu zrobiłam drobne przekąski, bigos, wódeczkę Byli rodzice, my oboje, pracownicy, kierownik budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 09.09.2004 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 a JA MAM DZIJSIAJ WIECHĘ !!!!!!!!!!! tzn , wianek mi dziś zawiesili a świętować będziemy jutro Zapraszam wszystkich do obejrzenia wianuszka w mojej galerii ( link w podpisie ) zaraz wstawię fotki . Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 09.09.2004 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Dzięki za wszystkie wskazówki. My chyba poprzestaniemy na wódeczce (ew. piwku), kiełbasie i ogórkach. O świniaka raczej ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.09.2004 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 a JA MAM DZIJSIAJ WIECHĘ !!!!!!!!!!! tzn , wianek mi dziś zawiesili a świętować będziemy jutro Zapraszam wszystkich do obejrzenia wianuszka w mojej galerii ( link w podpisie ) zaraz wstawię fotki . Pozdrówka Gdzie ten śliczny wianek ???? kiedyś go widziałam , a teraz mi gdzieś zniknął!! a już wiem , przecież go powiesiłaś na dachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.09.2004 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Dzięki za wszystkie wskazówki. My chyba poprzestaniemy na wódeczce (ew. piwku), kiełbasie i ogórkach. O świniaka raczej ciężko mogę odsprzedać tylko po co ???????? czy Ty oprócz wypłaty dostajesz raz w miesiącu świniaka od szefa????????????????? Jeżeli jesteś szefem to w ramach premii dajesz świniaka podwładnym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damis 10.09.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Na tych 15 obecnych na imprezie 10 to rodzina i znajomi. Tak czy siak musiałbym zrobić imprezę dla rodziny, i co mam robić dwie imprezy. A podrugie to przy przygotowaniach to nie kiwnąłem palcem (poza kupnem wódki i napojów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 10.09.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 ja mam wiechą za jakieś 2 tygodnie wódeczka, piwko, kiełbaski i bigosik, ale napewno będzie mniej niż 700zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 10.09.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 U mnie wiechy jako takiej nie chcieli (stwierdzili, że to strata czasu - dla nich - a mają już kolejną robotę), więc postawiłęm im wódeczkę i pifko i coś do popicia wódeczki i wszyscy byli zadowoleni - koszt tego symbolu około 50 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 21.05.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Kiedy ten wianek??? Po stropach, czy po całości wykonanych przez ekipę zadań??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 21.05.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Dwie flaszki, do tego kiełbaski na ciepło, chlebuś i dodatki. Spokojnie - dlatego, że następnego dnia mieli jeszcze kończyć. Wypiłem z nimi kielona i zostawiłem ich samych - niech się najedzą i napiją bo zmizernieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.05.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Ale mnie przestraszyliscie :-?Ja co prawda do wiechy mam całe wieki ale nie wiedziałam,mze to taka wielka impreza.Świniak?bigosik?O, rany a, jak budowlancy sa przyjezdni i codziennie wracaja do domu, to co???zalegaja na murawie doo dnia nastepnego?bo noclegu, to juz chyba nie tzreba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koko 21.05.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 1,5 litra wódki, kanapki, grill - nie całe 200 PLN. Miło i sympatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 21.05.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Wiechy nie chcieli. Na koniec stanu surowego 0,75 + popitka + piwko dla tych co kierują... Śpieszyli się do następnej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts