karolkak 05.06.2017 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Poradżcie, podpowiedżcie Mam w projekcie płytę fundamentową postanowiliśmy zmienić sposób ogrzewania z elektrycznego na pompe ciepła zrobić WM na flexach w wylewce z wyjściem do GWC - w projekcie jest spiro bez GWC chcemy też korzystać w domu z deszczówki więc będę lekkie zmiany w zaprojektowanej sieci sanitarnej jakie otwory zostawić w płycie pod te zmiany ? jestem całkiem zielona i nie chcę tego spaprać tzn chcę wiedzieć czego wymagać od wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
covallus 08.06.2017 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Najlepiej zapytaj potencjalnego wykonawcę GWC lub dwóch (jeśli nie będziecie robić sami) - mogą powiedzieć, co i jak wolą... I to skonfrontować z tym jak wolą wykonawcy płyty (jeśli nie będziecie robić sami). Ja w ostatniej chwili kazałem sobie na przyszłość zostawić sobie 2 przepusty na ew. kolektor pod GGWC lub gruntową pompę. Mam 2x fi110 z rury kanalizacyjnej z kolankami 30stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts