ruffpl 05.06.2017 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 (edytowane) Witam. Zastanawiam się nad podłogą w garażu dwustanowiskowym ok 36m2. Miesiąc temu miałem wylewane podłogi z miksokreta w całym domu *podlogi idealnie równe) i mam okazję wykończyć garaż zanim go zapełnię Myślałem o jasnoszarej żywicy i temu podobne, ale nie wiem co najlepiej wybrać. aby nie przepłacić. Poszukałem na allegro i wybrałem kilka: - Aksilbet posadzka farba akrylowo poliuretanowa (najtańsza) - Izochan farba żywica epoxydowa P405 lub 406 (mam blisko dystrybutora) - Sigma Coutings Sigmafast 205 farba epoksydowa/ gruntoemalia ( najtańsza w duźej ilości) Co byłoby najlepsze tak aby nie pękało, nie zmieniało koloru i nie trzeba byłoby malować ponownie po kilku latach? Czy któreś z nich można stosować również na ogrzewanie podlogowe ( być może wykończę tym również pralnie przy garażu) Edytowane 6 Czerwca 2017 przez ruffpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts