Rafal111 06.06.2017 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Od kilku dni bardzo wolno sie napełnia zbiornik. Dziś otworzyłem i zakręciłem wode na moment i jedno napełnienie idzie dobrze. Następnie znowu sycząc napełnia się wolno a woda cieknie w miejscu gdzie zaznaczyłem. Da się to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 06.06.2017 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Zacznij od odkamienienia całości - jak nie pomoże, to wymiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 06.06.2017 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 mam ten sam problem, zużyty zawór napełniający. W zależności od firmy kosztuje od 20-50 zł i szkoda reanimować starego trzeba kupić nowy.Do mojego Cersanitu Aqua niestety nie dokupię na miejscu więc zakup przez neta.Gwarancję na zestawy podtynkowe można wsadzić między bajki bo 10 lat gwarancji które dali 8 lat temu teraz obowiązują inne i muszę się dostosować do aktualnych warunków. Następnym razem nie będę oszczędzał 300zł tylko kupie Geberit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel867 23.06.2017 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Wymiana to ostateczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts