embex 07.06.2017 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Witam, czy w domu kanalizację rozprowadza się w ten sposób, że np. do pomieszczenia w którym będa 3 urzadzenia korzystajace z niej, doprowadza się jedna duza rure pod chudziakiem a pozniej juz w posadzce uklada mniejszcze przylacza do tych urzadzen ? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emek81 07.06.2017 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Raczej tak, jedna główna i teszta, czyli np kibelek i od tego prysznic umyealka pralka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 07.06.2017 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 To zależy od wielkości pomieszczenia . Musisz zachować spadki te 2 procent i wyjdzie czy wyrobisz sie w posadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 07.06.2017 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Ja wiedziałem gdzie będą ustawione elementy łazienki i do każdego wypuściłem rure, hydraulik tylko sie powpinal. Jak masz jedna rure to duzo wiecej roboty, czesto trzeba chudziaka ciac zeby wyksc ze spadkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts