Ja i Ja 08.06.2017 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Witam wszystkich serdecznie. Proszę o pomoc, ewentualnie jeśli podobny temat już się pojawił proszę o podanie tematu. Chce kupić działkę i znalazłem pewne ogłoszenie lecz jest opis: "..... Zgodnie z miejscowym planem zagospodarowania przestrzennego, działka zlokalizowana jest w terenach rolnych o szczególnych walorach krajobrazowych...."...Proszę mi wytłumaczyć jak mam to rozumieć czy mogę na takiej działce starać się o przekształcanie na budowlana a potem starać się o budowę domu? Czy nie mogę nic zrobić w tym kierunku ? A może trzeba zostać rolnikiem lub pomyśleć o agroturystyce celem budowy domu jednorodzinnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 08.06.2017 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Skoro jest miejscowy plan zagospodarowania przestrzennego, powinien on precyzować, czy można na niej wybudować dom czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ja i Ja 09.06.2017 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Dzięki... póki co nie jestem w stanie dowiedzieć się tego ponieważ przebywam za granicą- bo mam rozumieć że takie informacje otrzymam w urzędzie gminy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 09.06.2017 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Możesz kupić jeśli jesteś rolnikiem lub księdzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ja i Ja 09.06.2017 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Ciekawe który zawód można szybciej zdobyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts