mirekk. 09.06.2017 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Witam, zastanawiam się nad "wymalowaniem" podłogi w garażu farbą, początkowo myślałem o płytkach, jednak kuszący jest stosunkowo niewielki czas i chyba niższe koszty które trzeba przeznaczyć na malowanie. Ma być ładnie i trwale, tylko trzeba wybrać technologię. Dodam, że mam na stanie 20 kg eurocol 021 EUROBLOCK RENO - (http://www.woutlet.nl/lijm-voeg-kit-etc/eurocol/voorstrijkmiddelen/021-euroblock-reno-10kg) - patrząc na jego cenę, aż żal go nie wykorzystać jako podkład. No i pytanie do Was, może ktoś jest doświadczony w tej kwestii - jaką farbę na ten podkład zastosować tak żeby nie zważyło, nie łuszczyło się itd. Proszę o pomoc bo jestem zielony w tym temacie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirekk. 13.06.2017 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 nikt nie pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts