marusieczek 09.06.2017 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Witam serdecznie, napiszcie proszę gdzie mogę dostać dokładnie taki sam motylek (w załączeniu), który rozwaliłem przy próbie jego przekręcenia? Byłem już w 3 sklepach, gdzie nie mają dostępności do dokładnie takiego samego motylka. Może być też cały zawór, z którego będę mógł zdjąć motylek. Macie może pomysł lub wiedzę, gdzie mogę takie cośdostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strusp 10.06.2017 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 A musi być motylek? Rączkę też można założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marusieczek 15.06.2017 01:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 A musi być motylek? Rączkę też można założyć Dziękuje za odpowiedź. Tak, wolałbym motylka - z pewnych względów Jest szansa żeby dostać gdzieś takiego samego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marusieczek 19.06.2017 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Może ktoś jednak potrafi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 19.06.2017 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Każdą Castorama , Leroy czy inne instalacyjne. Albo kup z zaworem i wymień sam motylek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts