karolek0188 09.06.2017 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Witam jak moge znalezx lub jak sie nazywaja takie drzwi. Chodzi mi o to ze mam srzwi zewnetrzne i chce dodatkowo dac drugie drzwi by oslanialy przes wiatrem deszczem. Takie a pleksi przezroczystej czy cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.06.2017 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Takie drzwi się nazywają"samoróbka". Ew. zapytaj tych, którzy wrócili ze Stanów, bo u nas tego typu drzwi nie występują w masowej sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 14.06.2017 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Nic takiego nie istnieje. Mądrzej (może i w podobnych pieniądzach) będzie wywalić Twoje stare drzwi (nie wiem jakie masz teraz) i zamontować 1 ale porządne. Nie do końca rozumiem po co chcesz osłaniać drzwi przed deszczem. Może daszek będzie bardziej adekwatnym rozwiązaniem?Napisz ile chcesz wydać pieniedzy na tą pleksi to może uda się znaleźć coś w tej kasie.P.S. napisz też jakie masz teraz drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts