coachu13 10.06.2017 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Hej, Mam takie dwie opcje ?Ma ktoś do czynienia z bramami Miroli ? Przyznam, że nie słyszałem o nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 10.06.2017 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Hej, Mam takie dwie opcje ? Ma ktoś do czynienia z bramami Miroli ? Przyznam, że nie słyszałem o nich. I to powinno dać do myślenia. Mam bramę krispol i dodam, że brama wiśniowski o tych samych parametrach i napędzie kosztuje o połowę więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 10.06.2017 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Dlatego dopytuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 10.06.2017 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Dziwne, że nie słyszałeś, bo to firma z twoich okolic... Może nie są tam ekspansywni reklamowo, ale to bardzo solidna marka o wieloletnim doświadczeniu w osłonach i bramach. No i ważne, że dla ciebie "pod ręką".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 10.06.2017 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 To już sprawdziłem, że są blisko.Ale to, że są blisko nie jest dla mnie wyznacznikiem. Chodzi mi o jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts