karolkak 10.06.2017 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Witam, jestem bardzo zainteresowana pompami bezpośredniego parowania firmy energo-therm Radosław Kuźniar niestety w sieci kompletny brak opinii o tych pompach albo ja nie potrafie nic znaleść czy jest tu ktoś kto ma ich pompy geo-logic ? Będę vardzo wdzięczna za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejos36 12.06.2017 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Mam przeczucie, że jest to identyczny produkt co Furion. Wygląda, że ktoś robi pompy i sprzedaje je furionowi i panu Krzysztofowi. Opini wiele nie znajdziesz, bo to niszowy produkt. Trzeba dzwonić do jednych i drugich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolkak 13.06.2017 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Dzięki za odp, poczytałam temat Cris23 'a nie rozumiem, gdzie się nie zacznie tematu pomp to natychmiast zaczyna się dyskusja która lepsza po takich "awanturach" wcale nie jestem mądrzejsza .... na co się w końcu zdecydowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejos36 13.06.2017 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Jeszcze się nie zdecydowałem. Z bezpośrednim parowaniem mam problem, bo firmy są daleko i w razie awarii może być kiepsko. Jak fundusze pozwolą to chyba wezmę jakąś gruntówkę i chyba inwertera. Sofath ma drogie przeglądy i to mnie odstręcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts