EZOGHUL 12.06.2017 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam kilka pytań do użytkowników pomp firmy Danfoss model DHP-AQ Napiszcie mi proszę jakiej pojemności macie zasobnik C.W.U. i jaka moc pompy.Ile osób korzysta z cieplej wody w domu i mniej więcej stosunek ilościowy przysznic/wanna?Jakie macie dobowe zużycie prądu na przygotowanie CWU po za sezonem grzewczym?I ostatnie pytanie na ile macie ustawiony czas pracy /minut/ na przygotowania ciepłej wody i na ile stopni? Chciałbym mieć odniesienie i porównanie. PozdrawiamEZO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 12.06.2017 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam kilka pytań do użytkowników pomp firmy Danfoss model DHP-AQ Napiszcie mi proszę jakiej pojemności macie zasobnik C.W.U. i jaka moc pompy. Ile osób korzysta z cieplej wody w domu i mniej więcej stosunek ilościowy przysznic/wanna? Jakie macie dobowe zużycie prądu na przygotowanie CWU po za sezonem grzewczym? I ostatnie pytanie na ile macie ustawiony czas pracy /minut/ na przygotowania ciepłej wody i na ile stopni? Chciałbym mieć odniesienie i porównanie. Pozdrawiam EZO po co zakładasz nowy wątek, skoro już istnieją wątki o Danfossie? w tym mój ulubiony http://forum.muratordom.pl/showthread.php?232823-Dajmy-szans%C4%99-firmie-Danfoss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZOGHUL 13.06.2017 04:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Jeśli jest to Twój ulubiony wątek to zakładam, że go przeczytałeś. Ale sądząc po Twojej wypowiedzi nie przeczytałeś albo moich pytań albo tematu o Danfossie. Zadałem konkretne pytania nie związane z tamtym tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts