KAN-therm 29.06.2017 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 Próbę rób albo w 100% wodą albo w 100% powietrzem - nie mieszaj. Dla powietrza nie więcej niż 3 bary, nabij i sprawdzaj wszystkie połączenia przez spryskanie ich woda z mydłem lub płynem do sprawdzania szczelności. Dobrze byłoby aby wahania temperatury podczas testu nie były większe niż 4st. C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiekle1985 30.06.2017 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Dobrze będe samy powietrzem sprawdzał. Tylko wachania będą więsze niż 4 stopnie mam też piwnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiekle1985 01.07.2017 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 A jeszcze pytanie z innej beczki trochę. tak rozprowadziłem instalacje że wc mam po 2 rurki chodziło mi o to żeby do wci podlewania ogródka szła woda ze studni zwykłej kopanej a na resztę domu z głębinowej studni. Pytanie czy w związku z tym aby to tak rozdzielić to musze mieć 2 zbiorniki hydroforwe/przeponowe tak się to chyba nazywa czy da się to jakos inaczej podłaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts