prezes8107 12.06.2017 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Witam Serdecznie. Jest to mój pierwszy post na forum ponieważ potrzebuję pomocy fachowców. Otóż stałem się właścicielem ogródka działkowego z drewnianą altanką wymagającą remontu. Ponieważ chodząc po domku nogi się zapadały wiedziałem że podłoga jest do wymiany. Zabrałem się za to i moim oczom okazął się taki widok. Pod deskami na betonie (wylewce) stała woda. Oczywiście wszystko spaliłem, posprzątałem i pomyślałem o jakieś izolacji domku. Odkopałem kawałek fundamentów. I teraz pytanie jak to zabezpieczyć i czym (proszę o konkretne nazwy produktów). Proszę o opis krok po kroku. Myślałem o jakimś zagruntowaniu, potem jakaś masa asfaltowo-kauczukowa, potem jakaś folia izolacyjna a możę i styropian i folia kubełkowa. Jak to zrobić by beton nie ciągnął wody? Dziękuję Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfinea25 12.06.2017 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 chyba fachowiec tu będzie potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes8107 13.06.2017 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Co ty nie powiesz.. dlatego pytam kogoś kto się na tym zna.Nie chce wydać kasy w błoto, bo materiały izolacyjne tanie nie są.Pomóżcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts