yaro137 12.06.2017 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Czy farba gruntująca śnieżka zamiast gruntowania będzie dobrym pomysłem. Daje już białą powieżchnię wiec chyba łatwiej będzie na to wejść z delikatnym kolorem. Co myślicie? Stosował ktoś taki podkład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 12.06.2017 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Poszukaj jest tu spory watek o tej akurat farbie ja ja stosowalem bez problemow ale tu niezadowolonych jest sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 13.06.2017 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Nie, są profesjonalne farby gruntujące dostępne przez internet. Śnieżka to tania farba marketowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts