Greli 16.06.2017 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Przede wszystkim bezawaryjna ekonomiczna chciałbym żeby miała chłodzenie pasywne możliwość monitorowania obsługi przez Internet.Jeżeli jest możliwość znalezienia innej firmy tańszej dobrej to dlaczego nie pewnie że taką wybiorę.Wcześniej chciałem zamontować piec na pelet i jak pytałem się na forum to pisano że windhager najlepszy oczywiście najdroższy oczywiście szukałem tańszych inny firm ale pisano że komfort i wykonanie bezawaryjno solidność to windhager Kończąc jeżeli znajdę tańsze dobre to pewnie że wolę taka wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 16.06.2017 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Całość około 57tys e Z połowę tej ceny masz PC PW np atlantic ,daikin, panasonik. i kasę na prąd na 10 lat ogrzewania. Warto policzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyy 18.06.2017 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 ^^ Nie stac Was na wykupienie płatnego profilu ?Buderus jakos na to stac..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greli 18.06.2017 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyy 18.06.2017 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 ^^Na forum jest konsultant firmy Buderus i Viessman , jedna firma ma wykupiony profil platny, jako firma drugi notorycznie reklamuje swoja firme bez tego platnego profilu, a to jest nizgodne z regulaminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greli 18.06.2017 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 No i teraz rozumiem. Reasumując czekam na wyceny kilku firm sam jestem ciekaw czy faktycznie są takie różnice cenowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 18.06.2017 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 ^^ Nie stac Was na wykupienie płatnego profilu ? Buderus jakos na to stac..... A ty kiedy wykupisz?Reklamujesz Buderusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 18.06.2017 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Okobar a jak Tobie sprawdza się ta pompa Ja w tym nie siedzę i wiem tylko że nibe jest najlepsze Nieznana pompy GHS czy są awaryjne jaka wydajność mają Jak długa są na rynku Na pewno zadzwonię do nich żeby przygotowali wycene no to po kolei sprawdza mi się bardzo dobrze, nawet na forum umieszczam linka do mojego podsumowania zużycia prądu nibe nie jest najlepsze, powie ci o tym każdy użytkownik np. ivt (i na odwrót) GHS to firma instalatorska-serwisowa, ona nie robi własnych pomp zajrzyj do nich na stronę, zadzwoń pogadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyy 18.06.2017 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 A ty kiedy wykupisz?Reklamujesz Buderusa Glupszego tekstu na tym forum nie czytalem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greli 22.06.2017 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Dostałem ofertę dużo korzystniejszą na kompleksowe zamontowanie pompy firmy smartheat bravous 012i internetowa.Czy ktoś może mi poradzić czy jest to dobra pompa, czy jest to znana firma Szukam na forum ale niestety nic nie mogę znaleźć. Inwerterowa Edytowane 23 Czerwca 2017 przez Tomaszs131 Łączenie postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 22.06.2017 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 A może znacie jakieś firmy instalatorów godnych polecenia Którzy mogą wykonać takie przyłącze wraz z PC za rozsądną pieniadze Witam, korzystałeś może z oferty wyceny urządzeń firmy Viessmann? Zawsze możesz porównać kilka ofert, a nasze zapytanie ofertowe jest bezpłatne, więc nie zaszkodzi spróbować. Jak masz pytania o konkretne urządzenia - służę pomocą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garażowiec1719514970 22.06.2017 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Inwerterowa Chociaż dla mnie to konkurencja , ale szczerze powiem bierz , nie zawiedziesz się . Ale możesz też się zwrócić do Viessmanna , ja tak zrobiłem jak się budowałem , dostałem wycenę na pc zwykłego,,parcha" na 80k czy 90K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 22.06.2017 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Chociaż dla mnie to konkurencja , ale szczerze powiem bierz , nie zawiedziesz się . Ale możesz też się zwrócić do Viessmanna , ja tak zrobiłem jak się budowałem , dostałem wycenę na pc zwykłego,,parcha" na 80k czy 90K Ile lat temu to było? Jaki budynek? Proszę podawać szczegółowe informacje - inwestycja inwestycji nierówna. Poza tym, zapytać o wycenę może każdy - jak pisałem wcześniej - to nic nie kosztuje i do niczego nie zobowiązuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 22.06.2017 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Dostałem ofertę dużo korzystniejszą na kompleksowe zamontowanie pompy firmy smartheat bravous 012i internetowa. Czy ktoś może mi poradzić czy jest to dobra pompa, czy jest to znana firma Szukam na forum ale niestety nic nie mogę znaleźć. mam ich 8, słabszą... i jestem zadowolony a na forum jest topik użytkownikow smartheata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garażowiec1719514970 22.06.2017 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Ile lat temu to było? Jaki budynek? Proszę podawać szczegółowe informacje - inwestycja inwestycji nierówna. Poza tym, zapytać o wycenę może każdy - jak pisałem wcześniej - to nic nie kosztuje i do niczego nie zobowiązuje. Odpuść sobie , któryś raz z rzędu dostaję takie pytanie od Konsultant Viessmann-a , rozumiem że konsultant est en sam , tylko zmenia się osoba która kryje się za tym nickiem ,. Jakieś 8 lat temu od przedstawiciela Viessmann-a ze Szczecina na ul. PomorskIej , jakoś strasznie jełopowaty/zaroaumały mi się wydał w bezpośredniej rozmowie w jego biurze. Edytowane 23 Czerwca 2017 przez Tomaszs131 korekta linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garażowiec1719514970 22.06.2017 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Inwerterowa Mówią że nibe jest najlepsze Jak teraz ocenisz swoje twierdzenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garażowiec1719514970 22.06.2017 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Ile lat temu to było? Jaki budynek? Proszę podawać szczegółowe informacje - inwestycja inwestycji nierówna. Poza tym, zapytać o wycenę może każdy - jak pisałem wcześniej - to nic nie kosztuje i do niczego nie zobowiązuje. A pc gruntowa z DZ i GZ dm po podłodze 140 m2 użytkowa 106M 2 . dom mocno energooszczędny/ MI całość się udało ogarnąć za ~`18K . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greli 23.06.2017 04:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Szczerze nie mam pojęcia Jak już pisałem wcześniej o nibe słyszałem a innych firm nie znałem na nibe też dostałem dobra ofertę, tylko że ta smarthead Jest inwerterowa jak mi facet wytłumaczył chodzi o to ze ta pompa Pracuje płynniej i ekonomiczniej i że warto zainwestować Po prostu chciałbym mieć dobre urządzenie, które mi posłuży bezproblemowo przez lata mimo wszystko to są duże pieniądze Dlatego zależy mi na dobrym urządzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej5101 23.06.2017 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Tu masz o pompie Smar Heat ; http://forum.muratordom.pl/showthread.php?222907-Pompy-ciep%C5%82a-SmartHeat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_81 23.06.2017 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 A pc gruntowa z DZ i GZ dm po podłodze 140 m2 użytkowa 106M 2 . dom mocno energooszczędny/ MI całość się udało ogarnąć za ~`18K . To chyba większość prac Sam wykonałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts