wioletta_roman 13.06.2017 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 (edytowane) Witam,Jestem aktualnie w momencie wykończania sypialni po remoncie generalnym i powoli szykuje się do zakupu pościeli. Problem polega na tym że wcześniej nigdy nie kupowałam wcześniej i nie bardzo wiem czym się kierować. Szukam czegoś prostego i eleganckiego, ale styl wybiorę już sobie sama, natomiast gdzie znajdę pościel wysokiej jakości- nie wiem. Kilku znajomych poleciło mi sklep [sPAM] - ceny ok ale jak z jakości pościeli na tej stronie? pozdrawiam Edytowane 13 Czerwca 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 13.06.2017 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Myślę, że zanim zapytasz tutaj powinnaś poczytać na temat pościeli i rozeznać się w temacie, powinna pomóc Ci w tym ta strona: https://www.jakkupowac.pl/jaka-posciel-kupic/ Zapewne po przeczytaniu tego Twoje pytanie będzie zupełnie inne, nakierowane na Twoje indywidualne preferencje i mniej więcej będziesz wiedzieć jakie są główne standardy w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.06.2017 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Kilku znajomych poleciło mi sklep [sPAM] - ceny ok ale jak z jakości pościeli na tej stronie? pozdrawiam Znajomi polecili Ci sklep w którym nic nie kupili:confused: - na odległość śmierdzi postem małokumatego handlowca:offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elwira128 10.06.2020 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2020 (edytowane) Witam Polecam sklep internetowy pościel elegancka i przystępne ceny,a co najważniejsze jakość ,mam już 3 rok pościel i wygląda jak nowa.Pozdrawiam Edytowane 10 Czerwca 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorotaMilewicz 15.06.2020 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 (edytowane) Ja polecam gorąco pościel satynowo-bawełnianą. Delikatność satyny ale zalety naturalnej bawełnianej pościeli. ja już od kilku lat używam pościel firmy, Nic nie dzieję się w praniu i nawet nie trzeba prasować jeśli od razu po praniu się ją wywiesi. Edytowane 3 Lutego 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorotaMilewicz 15.06.2020 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 (edytowane) Ja polecam gorąco pościel satynowo-bawełnianą. Delikatność satyny ale zalety naturalnej bawełnianej pościeli. ja już od kilku lat używam pościel firmy Nic nie dzieję się w praniu i nawet nie trzeba prasować jeśli od razu po praniu się ją wywiesi. Edytowane 3 Lutego 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kapi89 15.06.2020 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 Mogłabyś napisać coś więcej o tej pościeli? Również przymierzam się do kupna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorotaMilewicz 16.06.2020 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 (edytowane) Mogłabyś napisać coś więcej o tej pościeli? Również przymierzam się do kupna. A co dokładnie chciałbyś wiedzieć? ja mam model , którego nie mogę już znaleźć na tej stronie. Ale dałam kiedyś mamie w prezencie ten model i także jest zadowolona Satyna bawełniana idealna na lato i na zimę , człowiek się pod nią nie poci. W dodatku polski producent. Polecam z czystym sumieniem. Edytowane 16 Czerwca 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinkowska 20.02.2021 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 (edytowane) W tym momencie chyba najlepszym wyjściem jest kupowanie pościeli przez internet. Jest bardzo dużo dobrych takich stronek z pościelą. Co do samego rodzaju pościeli, to myślę, że bawełna będzie najbardziej uniwersalna i optymalna dla każdego. Osobiście lubię też pościel satynową. Sama najczęściej korzystam ze czy łózkoholików, polecam przede wszystkim na ogromny wybór wzorów, również dla dzieci. Polecam wypróbować też makosatynę. bardzo przyjemna i dobrze przepuszcza powietrze. Edytowane 20 Lutego 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawaw 01.03.2021 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Moją ulubioną jest bawełniano-satynowa. Jest przyjemna i dość łatwa w praniu itd. Jak mogę to podpowiem jeszcze jedną rzecz. Polecam kupować komplety, które do siebie pasują wizualnie. Najczęściej kupuję w szwedzkiej sieciówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdamama 03.02.2022 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 (edytowane) Witam Co do pościeli to mam już spore doświadczenie w kupowaniu , niestety wiele razy się przejechałam. Życie mnie nauczyło że nie warto kupować najtańszej pościeli ( zazwyczaj rozwala się po pierwszym praniu, jest sztuczna i kiepskiej jakości) Dlatego kupuje już tylko i wyłącznie pościele bawełniane lub satynowe , ale nie satynowe z napisem,, satyna "tylko prawdziwe satynowe. Sklep z pościelą który skradł moje serce to Pościel Szpulka, nie tylko dlatego że mają najlepsze pościele , ale również bardzo miłą i profesjonalną obsługę. Zapracowali sobie , mają dobre produkty i renomę na rynku. Tu kochani macie link jakby ktoś chciał sobie zobaczyć : Pozdrawiam :* Magda Lenka Edytowane 3 Lutego 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts