Bajkonur 13.06.2017 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 czy stosowanie ich tam gdzie są, czyli na piętrze i wokół okien na piętrze zamiast ceramiki to była fuszerka? i czy czeka je rychły koniec w postaci rozsypania się??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_gregor 14.06.2017 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Daj fotkę całości. Co to za budynek? Ogrzewany jest? Ile lat to już tak stoi? Gazobeton bardzo chłonie wodę a mróz robi swoje. To trzeba koniecznie otynkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bajkonur 14.06.2017 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Czyli jednak gazobeton? Miałem cichą nadzieje że jest to jednak jakiś trwalszy materiał. A sam dom przedstawiony na zdjęciu nie jest mój. Podaje tylko jako przykład gdzie zastosowano identyczne pustaki co w moim. (W moim stanowią ściany 2 i częściowo 1 piętra). Niestety pojawiły się rysy na zewnętrznej elewacji (od wewnątrz nie jest otynkowane) i myślę że ma to związek z kruszeniem się i pękaniem tych pustaków. Nie bardzo wiem dlaczego nie pociągnięto już do samej góry ceramiki? Teraz mam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_ 14.06.2017 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Mi to wygląda na SUPOREX czyli jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts