paradox2604 14.06.2017 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Witam mam do wyboru naped do bramy faac 414 lub mhause wg2s ktory wybrac obydwa w tej samej do faaca trzeba tylko odbojniki dokupic w mhausie sa juz w zestawie cena okolo 1500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vascode 17.06.2017 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 ja u siebie mam faaca, kilka ich po rodzinie zamontowałem, chodza od lat, serwisów nie ma, wiec chyba ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 29.06.2017 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 Trudno tak teraz pisać. Ja mam u siebie BFT, a tej marki mhause to w ogóle nie znam. Podaj najlepiej parametry bramy, to ci pomożemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greghus 30.06.2017 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Przy BFT nie ma w ogóle roboty więc to chyba dobra rekomendacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 30.06.2017 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Ja akurat jestem dość nowym użytkownikiem, więc jeszcze się nie wypowiadam na ten temat. Ale zakupu dokonałem na podstawie polecenia sąsiada, który z powodzeniem korzysta już bez awarii od 7 lat. Także w sumie zgadzam się z Twoim postem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benchmark 21.07.2017 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Bardzo dobry wynik w porównaniu do niektórych automatów. A zapytam - zdarza się przekroczyć normatywne zużycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greghus 24.07.2017 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 Ja akurat jestem dość nowym użytkownikiem, więc jeszcze się nie wypowiadam na ten temat. Ale zakupu dokonałem na podstawie polecenia sąsiada, który z powodzeniem korzysta już bez awarii od 7 lat. Także w sumie zgadzam się z Twoim postem. A to wszystko przed Tobą. Dla mnie siłownik ma po prostu działać i życzę sobie, aby się nim nie zajmować, zwłaszcza zimą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 25.07.2017 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Tak, zdecydowanie. Ograniczniki z pewnością ułatwiają pracę, z pewnością też to, że siłownik nie ulega mrozom i pracuje równie dobrze co w lato. No i moim zdaniem zdecydowaną zaletą jest zasilanie 24V, a nie 240V. Wydaje mi się, że z tego drugiego napięcia korzystają tylko napędy słabsze technicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greghus 25.07.2017 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Tak, zdecydowanie. Ograniczniki z pewnością ułatwiają pracę, z pewnością też to, że siłownik nie ulega mrozom i pracuje równie dobrze co w lato. No i moim zdaniem zdecydowaną zaletą jest zasilanie 24V, a nie 240V. Wydaje mi się, że z tego drugiego napięcia korzystają tylko napędy słabsze technicznie. Mróz to jedno, śnieg i deszcz drugie. Chińszczyzna z allegro potrafi nie przetrwać jednego sezonu zimowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 31.07.2017 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 A ja zapytam co to za różnica dla użytkownika czy 24 czy 240 V. Pewnie 24 jest bezpieczniej, ale przecież cała instalacja schowana jest przed macaniem ciekawskich dzieci, więc czy warto z tej różnicy robić jakąś zaletę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts