mejijka 14.06.2017 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Hej, chcę zlecić wykonanie kilku rzeczy, takich jak ścianki meblowe, lady, stojaki na ulotki i póki co udało mi się namierzyć firmę adsystem. Może ktoś miał do czynienia z tą firmą i może coś o niej powiedzieć więcej? warto podpisać z nimi umowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 14.06.2017 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Hej, chcę zlecić wykonanie kilku rzeczy, takich jak ścianki meblowe, lady, stojaki na ulotki i póki co udało mi się namierzyć firmę adsystem. Może ktoś miał do czynienia z tą firmą i może coś o niej powiedzieć więcej? warto podpisać z nimi umowę?Nie podpisuj. Słyszałem, że straszny badziew robią. O ile to ta sama firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 12.07.2017 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 No to się przysłużyłeś. A miało być tak miło i reklama sama się rozpowszechniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts