Sylw. 14.06.2017 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Hej Mam problem z zlewozmywakiem. Potrzebowałabym takiego typu zlewozmywak jak na zdjęciu- ale może być też niemetalowy.Ma być w tym miejscu kuchni co na załączonej fotografii innej kuchni. Zlewozmywak ma posiadać 1,5 komory, druga komora taka sama wysoka jak pierwsza. Ociekacz mile widziany, ale niekoniecznie.Usytuowanie zlewozmywaka jak na zdjęciu, z możliwością otwarcia swobodnego okna. Owszem znalazłam podobne zlewozmywaki, ale cena ok.2000 jest dla mnie za wysoka.Będę wdzięczna za pomoc. Edytowane 15 Czerwca 2017 przez Sylw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 16.06.2017 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Nikt nie doradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 16.06.2017 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Z tej perspektywy to niewiele widać - można tylko domniemywać, że to coś na wzór DIPLOMAT REGINOX 1,5 zlewozmywak stalowy z korkiem automatycznym. Wiele jest modeli takich zlewozmywaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sawadi 16.06.2017 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Szukaj 2 komorowego, a nie 1,5, szukaj u tych producentow- Hansloren- Smeg- Teka - tanio- Deante- Blanco- bez ociekacza - Zlew Deante Piva ZQI 2203 Grafitowy - 800 zl- z ociekaczem - Zlewozmywak Blanco Top EZS 11 x 4 - 2 Stal matowa - 500-900zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 16.06.2017 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Na dwukomorowy nie mam miejsca. Nie musi być stalowy.Marzy mi się taki jak w załączniku, ale z ociekaczem. Tam gdzie czerwona kropa to otwór na baterie. Mała komora po prawej, ociekacz też. Obie komory tak samo wysokie. Nie musi być stalowy.Znajduję takie ale cena powala. Edytowane 16 Czerwca 2017 przez Sylw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sawadi 16.06.2017 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Znaczy, że nie sprawdziłaś ani zalinkowanych przeze mnie zlewów, ani producentów. Kiedy wpisujesz w wyszukiwarkę 1,5 komorowy najczęstszym wynikiem jest druga malutka komora z niepełna wysokoscią. Jeśli wpiszesz 2 komory z ociekaczem to pojawiają się też z 1,5 komory, ale pełnej wysokości. Podałam 2 przykłady, podobne do tego co masz na zdj. z miejscem na kran i producentów, u których warto poszukać, bo u nich takie zlewy widziałam w cenach od 350 zl do 1700. Wystarczy poszukać na ich stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alfa1 16.06.2017 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 https://www.msanit.pl/pl/p/ALVEUS-ROCK-90-POP-UP-zlewozmywak-granitowy-BEZOWY-MELANZ/1510 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 18.06.2017 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw ociekacz musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts